irok.jpgEgyre boldogabb vagyok, hogy megírtuk ezt a könyvet (A Nyerő Hármas), és azért is, hogy annak idején megírtuk az előzményét (Nyerd meg az életed!). Nem csak azért, mert rengeteg visszajelzést kapunk, és ezek a visszajelzések lelkesek és lelkesítők, kedvesek, és szeretnivalók, tüzesek és forróak, tanulságosak és megkönnyeznivalók. ezért is. Köszönjük, ezeket a visszajelzéseket (és kérjük, ne legyetek visszafogottak ez ügyben: írjatok a Facebook oldalra bátran, hadd olvassák mások is!

Amiért igazán egyre boldogabb vagyok, az ajtók, amelyeket ezek a könyvek kinyitnak. egyre több helyre hívnak előadásokat tartani csillogó szemű közönségnek: edzőknek, szülőknek, de más területeken is, például vezetőknek. Egyre több a személyes konzultációnk. És azt látjuk, hogy ha ennyi embernek fontosak a könyvben is leírt elvek, módszerek és példák, akkor kell, legyen valami változás a sport, az utánpótlás-nevelés területén, kell, hogy legyen változás a sportoló fiatalok életében, testi-lelki megítélésében és támogatásában.

Azt remélem, hatással vagyunk, és egyre nagyobb hatással leszünk. Közvetve és közvetlenül egyaránt.

Egyre boldogabb vagyok, és ezt nektek köszönöm, bátorító, biztató, megbecsülő olvasóinknak.

Köszönöm.

Szerző: KABARCZ  2017.09.20. 19:26 2 komment

Címkék: család öröm boldogság edző A nyerő hármas

A bejegyzés trackback címe:

https://kabarcz.blog.hu/api/trackback/id/tr4012881476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Péter Oláh 2017.09.26. 11:18:32

Szia Zoli ! Gratulálok! Hol kapható?

KABARCZ 2017.09.26. 11:30:40

@Péter Oláh: Köszönjük. Adj egy postacímet, és elküldöm. :)
www.facebook.com/neveljbajnokot/
süti beállítások módosítása