Amikor azon a szeptember 11-én azok, akik csak rombolni képesek beteljesítették otromba céljukat, úgy tűnt, lelassul a világ, aztán le is áll talán az élet. De az élet nem áll meg. Mindig vannak, akik nem a rombolásban hisznek, hanem az építésben. És elhordták a romokat, és az összedőlt épület acélszerkezetéből 7,5 tonnát New Orleansba vittek, és egy hadihajót kezdtek építeni. Volt az építők között, aki nem ment nyugdíjba, mert részt akart venni az építésben. Az építés 2003-ban kezdődött, és 2005-ben a Catrina hurrikán lecsapott New Orleansra, de az épülő hajót már nem tudta elpusztítani. 2007-ben elkészült az USS New York, a közel 8000 tonnás hajó, és 2009. november 2-án körbehajózta Manhattant, és 21 ágyúlövéssel jelezte a Wold Trade Centernél: az élet nem áll meg. Vannak, akik rombolnak, és vannak, akik építenek. És mindenki maga választja meg azt, hogy kik közé áll!

Szerző: czoli  2009.11.27. 16:01 2 komment

Címkék: élet

A bejegyzés trackback címe:

https://kabarcz.blog.hu/api/trackback/id/tr731556657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Léhüllő · http://autostat.hu/markakereskedesek-szervizek 2009.12.03. 19:49:38

Amúgy egy partraszállást támogató hajó, és igen modern önvédelmi rendszereket kapott (pl RAM SAM). Az USA pedig elismerést érdemel. Nálunk semmi ilyesmit nem neveznek el ilyen dolgok után, a világon mindent emberek után...

czoli 2009.12.03. 20:01:21

@Léhüllő: partraszállást támogató hajó. Milyen jól hangzik. Aki tisztességes szándékkal érkezik. És ez az elvárás.
Én azt hiszem, kedves "Léhüllő", hogy mi történik nálunk, az rajtunk is múlik. Rajtad is (ha nem zavar a tegezés) és rajtam is. Hogy nem várunk másra. A hőst mi hősnek nevezzük, és nem várjuk, hogy hivatalosan nyilvánítsák hősnek. A szépet szépnek, a méltót méltónak, és így tovább.
süti beállítások módosítása